info OM LEJLIGHEDERNE

Sengelinned – Alle sovepladser har lækre helårs-dyner og hoverpuder med naturfyld. Der skal benyttes lagen, dyne- og hovedpudebetræk.
Gæster skal selv medbringe sengelinned, eller linnedpakkke incl. stort og lille håndklæde kan tilkøbes for 100,- kr. pr. sæt. 

Håndklæder– Medbring selv håndklæder og viskestykker.

 

Centralvarme – Alle lejligheder har centralvarme.

 

Rengøring – Der er obligatorisk slutrengøringen. Slutrengøring koster 500-750 kr. afhængig af lejlighedens størrelse. Gæsterne skal selv fjerne affald og flasker. Der er opstillet containere til begge dele i parkeringspladsen. Generelt opfordres til at holde lejlighed og altan/terrasse ryddelig og ren af hensyn til det gode naboskab.

 

Fiskerenseplads – Der er plads til at rense fisk i kælderen.
Medbring selv de nødvendige redskaber.

 

Forbrugsvarer – Medbring selv kaffe, the, sukker og lign. forbrugsvarer.

 

Parkering – Søbylyst ligger få hundrede meter fra færgelejet. Det er let at komme til fods og på cykel, og kommer du i bil, har vi gode, gratis p-forhold bag bygningen. Indkørsel langs gavlen ved Østerbro 4.

 

Grill – Vi stiller almindelige havegrill til rådighed. Her er grill og tænger, men du skal selv medbringe kul, tændvæske og lignende forbrugsvarer.

 

Husdyr – Det er ikke tilladt at medbringe husdyr i lejlighederne og restauranten.

 

Indretning – Alle lejligheder er individuelt indrettede med moderne og komfortable møbler. På væggene er der kunstmalerier af Kristina Fette og fotos af en lokal kunstner.

 

Internet – Alle lejligheder har gratis, trådløst internet. Medbring selv computer.

 

Køkkenudstyr – I alle lejligheder finder du service og bestik til det max-antal, som lejligheden er beregnet til. Her er også alt hvad der skal bruges i et køkken af gryder, pander og andre redskaber til madlavning. Alle lejligheder har kaffemaskine, elkoger og mikrobølgeovn foruden komfur med ovn.

 

Køl og frys – Alle lejligheder har stort køleskab med separat fryser.

 

Opvask – Alle lejligheder har opvaskemaskine.

 

Radio og tv – Alle lejligheder har Sony fladskærmstv med digitalmodtager. Der kan ses DR1, TV2 og en række tyske kanaler. Der er combiafspiller til DVD og VHS-bånd. I alle lejligheder er der stereoanlæg med radio og CD-afspiller

 

Røgfrit indenfor – Alle lejligheder og restauranten er røgfri. Det er muligt at ryge på altaner og terrasse samt på p-pladsen.

 

Senge – Alle madrasser er specialproduceret til Søbylyst og har en høj kvalitet og komfort. Hårdheden er medium til fast og alle steder er der en tyk latex topmadras, der lader kroppen ånde og smyger sig efter kroppen uanset hvordan du ligger.

 

Vaskerum – Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter ligger i stueetagen ved indgang til lejlighederne i 4A og kan frit afbenyttes. Brugsanvisning forefindes i vaskerummet.